Over ons

Over VIND Informatiemanagement

VIND Informatiemanagement assisteert u bij het beheer, distribueren en archiveren van uw informatie en ondersteunt u bij dienstverlenende-en interne processen van begin tot eind.

VIND Informatiemanagement bestaat uit de volgende vier onderdelen:


Inhoud (Model-DSP)

Dit is de kern van VIND Informatiemanagement: een complete inventarisatie van uw informatiehuishouding, gebaseerd op uw processen en registraties.

Kennis (e-learning)

Ter ondersteuning van de implementatie van het Model-DSP verzorgen we een compleet online opleidingspakket. Hiermee heeft u toegang tot de juiste kennis en competenties.

Gereedschappen (iNavigator)

Het systematisch beheer van alle informatie gebeurt in de iNavigator. Een toolkit die speciaal is ontwikkeld om informatiemanagement op basis van centraal beheerde Model-DSP’s zo eenvoudig mogelijk te maken.


Achtergrond (eDocmanager)

Een uitgebreid digitaal platform dat voorziet in relevante informatie over de ontwikkelingen op het gebied van informatiebeheer en archivering. U vindt hier achtergrondinformatie, informerende artikelen en prikkelende blogs. Ook vindt u hier  instrumenten en handvatten zoals de BAC en de (gemeentelijke) selectielijst.

Toegang tot de complete site is mogelijk op individuele basis of als organisatie.

Colofon website VIND Informatiemanagement (eDocmanager)

Hoofdredactie
Jack Karelse

Redactie
Peter Diebels
John Gerse
Ascon Spieksma
Hans Zwaansdijk

Redactiesecretariaat
Rik Haverman
r.haverman@sdu.nl

Advertenties
Saskia van der Tol
06-519 791 48
s.v.d.tol@sdu.nl

Vragen?

Met uw vragen over de website VIND Informatiemanagement/eDocmanager kunt u contact opnemen met de Sdu Klantenservice, 070-378 98 80 of https://www.sdu.nl/contact

Uw vragen over de andere onderdelen van VIND Informatiemanagement stuurt u naar helpdeskvind@sdu.nl

Interesse in toegang tot de eDocmanager of het complete pakket van VIND Informatiemanagement?

Wilt u een inlogmogelijkheid om eDocmanager te raadplegen? U kunt hier uw (proef) abonnement aanvragen. Of neem contact op met Sdu Klantenservice, 070-378 98 80 of https://www.sdu.nl/contact

Heeft u interesse in het complete pakket VIND Informatiemanagement, waar eDocmanager onderdeel van is? Maak dan een afspraak met één van onze consultants voor een vrijblijvend gesprek of demo. Laat uw gegevens achter via het formulier.