Over ons

Over VIND Informatiemanagement

VIND Informatiemanagement is voortgekomen uit de e-Docmanager, het digitale vakblad van de Sdu dat wordt samengesteld voor en door informatieprofessionals die werkzaam zijn binnen het vakgebied informatiemanagement.

VIND Informatiemanagement is er voor medewerkers werkzaam bij onder meer het rijk, provincies, gemeenten, waterschappen, omgevingsdiensten, regionale veiligheidsdiensten en woningcorporaties. Werkt u bij andere organisaties? Laat u dan niet weerhouden om ook een kijkje te nemen op de site. U vindt er vast aanknopingspunten om het beheer van informatie binnen uw organisatie verder te optimaliseren.

VIND Informatiemanagement is grotendeels vrij toegankelijk. Wilt u toegang tot de complete site, neemt u dan contact met ons op, via https://www.sdu.nl/contact. Een complete toegang is mogelijk op individuele basis of als organisatie.

Met VIND Informatiemanagement biedt de Sdu tevens toegang tot interessante hulpmiddelen voor het beheer van informatie. Dit zijn onder meer:

Het Model-DSP

Een complete inventarisatie van uw informatiehuishouding, gebaseerd op de werkprocessen en registraties van uw organisatie

De opleiding Model-DSP (e-learning)

Ter ondersteuning van de implementatie van het Model-DSP verzorgen we een compleet online opleidingspakket. Hiermee heeft u toegang tot de juiste kennis en competenties.

De iNavigator

Het systematisch beheer van alle informatie met de iNavigator. Een toolkit die speciaal is ontwikkeld om informatiemanagement op basis van centraal beheerde Model-DSP’s zo eenvoudig mogelijk te maken.

Colofon website VIND Informatiemanagement (eDocmanager)

Redactie
Peter Diebels
Ascon Spieksma
Hans Zwaansdijk
Merel Vehmeijer-Balkenende
John Gerse

Redactiesecretariaat
Marie Locher
m.locher@sdu.nl

Advertenties
Saskia van der Tol
06-519 791 48
s.v.d.tol@sdu.nl

Vragen?


Bij vragen over de website VIND Informatiemanagement kunt u contact opnemen met de Sdu Klantenservice, 070-378 98 80 of https://www.sdu.nl/contact

Uw vragen over de andere onderdelen van VIND Informatiemanagement stuurt u naar helpdeskvind@sdu.nl

Interesse in toegang tot het complete pakket van VIND Informatiemanagement?
Wilt u een inlogmogelijkheid om VIND Informatiemanagement verder te kunnen raadplegen? U kunt hier uw (proef) abonnement aanvragen. Of neem contact op met Sdu Klantenservice, 070-378 98 80 of https://www.sdu.nl/contact

Heeft u interesse in hulpmiddelen als bijvoorbeeld het Model-DSP, de opleiding Model-DSP of de iNavigator? Maak dan een afspraak met één van onze consultants voor een vrijblijvend gesprek of demo. Laat uw gegevens achter via het formulier.