VHIC

VHIC is een landelijk opererend, resultaatgericht adviesbureau voor informatiebeheer. Wij ondersteunen organisaties met advies, opleidingen, publicaties en producten. VHIC heeft  ervaring  bij (semi) overheid en bedrijfsleven.  VHIC zorgt ervoor dat processen, systemen,  informatiebestanden en mensen in een organisatie op elkaar zijn afgestemd. Zo presteert de organisatie beter, sneller en met minder kosten.

VHIC is dé contentspecialist op het gebied van werkprocessen. Zo ontwikkelde VHIC het Model-DSP voor gemeenten met daarin ruim 800 gemeentelijke werkprocessen wat in gebruik is bij 370 gemeenten. Daarnaast bracht VHIC de werkprocessen voor het hoger onderwijs, waterschappen en woningcorporaties in kaart in de vorm van een Model-DSP.

VHIC is ook de beheerder van de Basis Archiefcode en de Gemeentelijke Thesaurus en levert belangrijke bijdragen aan de totstandkoming van selectielijsten en basis-selectiedocumenten. Dit maakt VHIC tot de kennispartner voor het verbeteren van de informatietoegankelijkheid.

VHIC adviseert o.a. over de implementatie van zaakgericht werken, waarbij alle zaken en processen worden meegenomen. Het beschrijven, implementeren en beheren hiervan wordt door ons team van ervaren adviseurs snel opgepakt en efficiënt uitgevoerd.

Ook levert VHIC diverse digitale hulpmiddelen voor informatiebeheerders die de uitvoering van uw dagelijkse werkzaamheden ondersteunen. Zo leveren wij software voor een uitgekiend, LEAN digitaal informatiebeheer. Software om e-mail en digitale agenda’s in goede banen te leiden (de ClassiFiler), uw schijven op orde te houden (de RecordsManagementTool), om uw archief te inventariseren (ATOMIS) en voor de inrichting van een digitale archiefomgeving, het pre-Depot.

De opleidingen van VHIC, aangeboden via de VHIC Faculty zijn een logische keuze voor informatieprofessionals die zoeken naar vernieuwing en verdieping van hun ervaring. De Faculty biedt korte open cursussen, coachingstrajecten, maatwerkopleidingen en diverse leergangen.

Abonnees van VIND Informatiemanagement krijgen 5% korting op het opleidingsaanbod van de VHIC Faculty.

Klik op de link om het aanbod te bekijken.

Tweets door @VHICInfo

www.vhic.nl

Website VHIC